Individuele T-shirts bedrukken

Staat het volgende bedrijfsevenement voor de deur en wilt u individuele T-shirts laten bedrukken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met zelf ontworpen T-shirts bedrukt door Onlineprinters vertegenwoordigen u en uw medewerkers het bedrijf en zijn producten in het openbaar op professionele wijze en in een uniforme look. Voor welke gelegenheid u T-shirts ook laat bedrukken voor beurzen, sportevenementen, bedrijfsfeesten, manifestaties voor een goed doel of gewoon voor de medewerkers van uw filialen wij brengen uw zelf ontworpen motief op een shirt en ondersteunen u daarmee graag bij uw reclameactiviteiten. Het individuele motief wordt zeer zorgvuldig en in uitstekende kwaliteit op het kledingstuk gedrukt.

T-shirts laten bedrukken en profiteren van onze enorme keuze

In onze onlineshop vindt u kleding en textiel voor dames, heren en kinderen. Wanneer u zelf ontworpen T-shirts wilt laten bedrukken, kunt u kiezen uit verschillende pasvormen en maten. Natuurlijk bieden wij onze T-shirts in veel verschillende basiskleuren aan. Zo kunt u passend voor de desbetreffende gelegenheid absoluut individuele en originele T-shirts laten bedrukken, die helemaal passen bij uw corporate design. Wat te denken bijvoorbeeld van T-shirts die een coole of grappige spreuk als opdruk hebben?

Wanneer een vereniging of bedrijf T-shirts laat bedrukken, geeft deze vaak de voorkeur aan een groot, bij de gelegenheid passend motief inclusief slogan of spreuk op de achterkant van het T-shirt. Dit wordt dan aangevuld met de opdruk van het logo op de borst aan de voorkant van het kledingstuk. Maar natuurlijk kunt u zelf bepalen waar de drukmotieven moeten komen. Beslis zelf: Wij bedrukken uw T-shirts helemaal naar uw wensen op de voorkant en/of achterkant. Uw individueel vormgegeven motief of een vlotte spreuk kan, al naargelang het gekozen shirt, aan de voorkant ofwel onder de kraag, op de rechter- of linkerkant, in het midden op de borst of op de buik worden gedrukt. Wanneer u uw logo of een afbeelding op de achterkant van het T-shirt wilt laten drukken, kan dat afhankelijk van het shirt, in de nek, bovenaan, in het midden op de rug of op de onderrug worden geplaatst.

Heldere kleuren en onderhoudsvriendelijke materialen

Wanneer wij T-shirts bedrukken, gebeurt dit middels zeefdruk. Deze drukmethode is vooral geschikt voor het bedrukken van een groot aantal T-shirts en levert een helder kleurresultaat op van hoge kwaliteit. Wanneer uw motief waarmee wij een T-shirt bedrukken, complexe en gedetailleerde vormgevingselementen bevat, worden deze door de druktechniek optimaal afgebeeld. Afhankelijk van de gelegenheid laten wij uw bescheiden aangebrachte logo, de duidelijke product- of merkslogan of de opvallend geplaatste coole spreuk op het kledingstuk uitstekend tot zijn recht komen. De meeste T-shirts die worden aangeboden bestaan uit 100 procent katoen. De precieze informatie vindt u telkens in de productbeschrijving. De T-shirts kunnen worden gewassen op een maximale temperatuur van 40 C, zodat het kledingstuk inclusief opdruk mooi blijft. U kunt de bedrukte T-shirts ook probleemloos binnenstebuiten strijken, om eventuele vouwen die zijn ontstaan door het wassen, weer glad te maken.