ROLL-UP BANNERS EN DISPLAYS VOOR BEURZEN EN ANDERE EVENEMENTEN

Roll-up banners zijn een populair medium op beurzen, evenementen en op het point of sale. Of het nu is voor een presentatie van het eigen merk, van het product of van het nieuwste aanbod: met een roll-up banner trekt u met een groot oppervlak de aandacht van bezoekers en klanten. Onze roll-up banners kunnen met en zonder systeem worden besteld evenals in een normale of XXL-uitvoering. Daarbij zijn onze rollups verkrijgbaar in een Basic- en Exclusief-/Premium-variant.

ROLL-UP BANNERS: COMPLEET SYSTEEM VOOR BINNEN EN BUITEN

Onze roll-upsystemen bestaan uit een aluminium frame, drie smalle aluminium stangen en een reclamebanner van PVC, polyesterdoek of polyesterfolie. Het systeem kan in een handomdraai zonder gereedschap worden opgezet en kan met een gewicht van slecht vijf kilo in de bijgeleverde transporttas gemakkelijk worden getransporteerd. Voor het systeem kan worden gekozen uit eenzijdige en tweezijdige varianten; het gaat hierbij om systemen die van slechts n of van twee banners (voor- en achterkant) kunnen worden voorzien. Alle roll-up banners worden enkelzijdig vierkleurig bedrukt en aangeboden als indoor- en outdoordisplay.

X-BANNERS EN L-BANNERS: ROLLUPS EN DISPLAYS MET VERSCHILLENDE OPZETCONSTRUCTIES

Voor onze X- en L-banners kunt u ofwel alleen de roll-up banner bedrukken of een compleet systeem inclusief druk en opzetconstructie bestellen. Het verschil tussen X- en L-banners is alleen zichtbaar aan de achterkant: de constructie van de stangen aan de achterkant van de rollup. Terwijl X-banners een X-vormige opzetconstructie hebben, doen de stangen bij L-banners herinneren aan de letter L vooral door de uitstekende stang op de vloer. X- en L-banners kunt u bestellen met dezelfde materialen als onze andere rollups. Bovendien kan men voor deze banners ook het materiaal canvas kiezen.