HORECA: AANTREKKELIJKE MENU- EN DRANKENKAARTEN LATEN DRUKKEN

Wanneer u menu- en drankenkaarten laat drukken, wordt er aan uw fantasie helemaal geen paal en perk gesteld! De menukaarten zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten, met verschillende soorten bindingen en veredelingen.

Al naargelang grootte en stijl van de horecagelegenheid kunt u kiezen uit menukaarten met spiraalbinding, gevouwen menukaarten, geniete menukaarten of menukaarten in de vorm van placemats.

Wanneer u aparte drankenkaarten wilt laten drukken, kunnen de aangeboden menukaarten natuurlijk ook voor dit doel worden vormgegeven, en zo presenteert u uw gasten uw gehele assortiment dranken.

VOOR ELKE GELEGENHEID DE PASSENDE MENUKAARTEN DRUKKEN

Wilt u slechts een kleine keuze dranken en gerechten aanbieden of een bestaande menukaart alleen aanvullen met seizoensgerechten? Geen probleem! Laat dan enkele menukaarten drukken.

Deze menukaarten bestaan uit vellen papier die aan de voor- en achterkant individueel, naar eigen wens worden bedrukt en zijn verkrijgbaar in de formaten A6, A5, A4, A3 en DL.

Wanneer u extra aandacht wilt vestigen op dagmenu's of weekacties, kunt u ook placemats als menukaarten laten drukken. Zo overtuigen uw menu's al op het eerste gezicht.

DE KEUZE VAN HET JUISTE PAPIER VOOR UW MENU- EN DRANKENKAARTEN

Of het nu gaat om een restaurant, bar of club, en of u nu menu- of drankenkaarten laat drukken: deze dragen in aanzienlijke mate bij aan het imago en de uitstraling van uw horecagelegenheid en zijn zo individueel als het etablissement zelf.

Daarom kunt u, wanneer u menukaarten laat drukken, behalve uit de verschillende varianten en formaten, ook kiezen uit verschillende soorten papier en gramsgewichten.

Vaak geldt: hoe dikker de pagina's van de menu- en drankenkaarten, des te hoogwaardiger is de indruk die men van de gelegenheid heeft. Al naargelang de variant menu- of drankenkaart kunt u kiezen uit kunstdrukpapier met een gramsgewicht van 170 g/m, 250 g/m, 300 g/m of 400 g/m. Om een indruk van de kleuren en papierkwaliteit te krijgen, is het raadzaam een proefdruk te laten maken of ons papierstalenboek aan te vragen.

Vooral placemats kunnen gevarieerd worden vormgegeven. Deze zijn verkrijgbaar in kunstdruk- en offsetpapier, maar ook in kunststoffolie en linnen karton.