PAPIEREN BUREAULEGGER BEDRUKKEN

Voor veel mensen zijn bureauleggers nog steeds een must op kantoor. De grootformaat onderleggers maken een bureau niet alleen gezelliger, maar ze zijn ook praktisch voor het maken van spontane notities tijdens een telefoongesprek of het werken op de pc.

U kunt bij ons bureau onderleggers bedrukken in drie formaten: A2 (59,4 cm x 42 cm), A3 (42 cm x 29,7 cm) en in de afmetingen die daartussen liggen 48,5 cm x 33,5 cm. Voor alle bureauleggers gebruiken wij offsetpapier, dat een gewicht heeft tussen 80 en 120 g/m, of wit kringlooppapier met een gramsgewicht van 80 g/m.

Het populairst bij onze klanten zijn bureauleggers in A2-formaat met 80 g/m offsetpapier.

BUREAULEGGERS VERLIJMEN EN BESCHERMEN

Of de bureaulegger boven, onder, rechts of links verlijmd is, kunt u bij uw bestelling individueel vastleggen. Ook de omvang kunt u bepalen: Wij bieden u de keuze uit 25 en 50 vel per exemplaar en produceren uw bureauleggers vanaf een oplage van 50 stuks.

Wij drukken elke bureaulegger met een stevig achterblad van grijs karton. Bovendien kunt u bureau onderleggers in A2-formaat laten voorzien van een beschermstrip langs de onderrand.

DESIGN-IDEEN VOOR UW BUREAULEGGERS

Bij de vormgeving van uw bureauleggers kunt u bijvoorbeeld informatie inwinnen over de behoeften van uw medewerkers of klanten. Hebben zij liever een neutrale ondergrond om op te tekenen, hokjes om te kunnen rekenen of is misschien een mengeling het best? Een idee is om de bureaulegger te ontwerpen als weekplanner, door voor elke dag een klein veld in het ontwerp op te nemen. Bovendien kunt u to-do-lijstjes, ruimte voor vaste afspraken en belangrijke telefoonnummers in het ontwerp opnemen. Ook een kalender kan prima in een bureaulegger worden gentegreerd. Bij de vormgeving kunt u uw creativiteit gerust de vrije loop laten! Voor eenvoudige designs kunt u onze gratis template downloaden en deze individualiseren met uw bedrijfskleuren of logo.