BRIEFPAPIER DRUKKEN VOOR ELKE DAG ZAKENDOEN

Ondanks het toenemende aantal inkomende en uitgaande e-mails, zijn zijn brieven niet weg te denken uit het privleven en het dagelijkse leven op kantoor. Elke dag ontvangen wij facturen, klantinformatie, mailings en andere brieven die om onze aandacht vragen. Om in deze massa poststukken in het oog te springen, is een opvallende envelop een belangrijk element. De hoofdrolspeler is echter in elk geval het begeleidend schrijven zelf. Daarom kunt u het best briefpapier laten drukken dat overtuigt tot in het kleinste detail: van het design, het formaat, het papier en het gramsgewicht tot aan de veredeling! Wij laten u zien hoe dat werkt.

DUIDELIJK HERKENBAAR: ONS EXCLUSIEVE BRIEFPAPIER

Juist in het bedrijfsleven gebruiken wij briefpapier om heel belangrijke brieven te versturen. Waarom? Omdat wij onze berichten beter willen doen uitkomen en ze niet gelijk willen stellen met e-mails, die wij af en toe haast elke minuut versturen. Juist daarom kunt u het best exclusief briefpapier laten drukken, dat speciaal en duidelijk herkenbaar is. Dat gaat bijvoorbeeld met exclusief papier. Daartoe behoort ons gestructureerde linnen papier, Bio Top-natuurpapier, dat met zuurstof wit werd gebleekt en zeer milieuvriendelijk werd geproduceerd, evenals het papier Verg beige van Gmund dat is gemaakt van 100 procent katoen. Alle soorten papier zijn geschikt voor inkjetprinters en voor de gebruikelijke correspondentie, en kunnen dus prima elke dag worden gebruikt!

Tip: In ons uitgebreide papierstalenboek vindt u ons volledige assortiment papier en veredelingstechnieken. Zo kunt u nog gemakkelijker het juiste materiaal kiezen!

KLASSIEKE KANTOORCOMMUNICATIE MET OFFSET-BRIEFPAPIER

Briefpapier kan ook zonder opvallend papier een professionele indruk achterlaten. De klassieker in veel kantoren is briefpapier van offsetpapier met een gewicht van 80 g/m of 90 g/m. Het voordeel van dit papier: u kunt het optimaal met een laserprinter bedrukken of beschrijven en erop stempelen. Bovendien kunt u bij ons briefpapier laten drukken dat aan de voorkant en/of de achterkant een-, twee- of vierkleurig is bedrukt. Daarmee geeft u het briefpapier uw eigen, heel persoonlijke touch.